BAKTO G-STOP

BAKTO G-STOP

Preparat microbiologic dedicat dezvoltării sănătoase a plantelor.

Descriere

Preparat microbiologic dedicat dezvoltării sănătoase a plantelor

 

Compoziție:

Bacillus amyloliquefaciens DW1A în concentrație de ≥ 1 000 000 000 unități/ml

Bacillus subtilis DW2S în concentrație de ≥ 1 000 000 000 unități/ml

Microorganismele conținute de produs determină o acțiune bidirecțională fungică:

  • Se stabilesc pe sistemul radicular, pe tulpini și pe frunze formând o barieră microbiologică care împiedică dezvoltarea agenților patogeni fungici, așa‑numitul efect de „scaun ocupat”.
  • Produce metaboliți care elimină sau limitează semnificativ procesul de dezvoltare a agenților patogeni fungici.

Ce înseamnă acest lucru în practică?

  • Îmbunătățește vigoarea și sănătatea plantelor
  • Oferă o protecție mai bună în cazul presiunii agenților patogeni și a condițiilor meteorologice dificile (perioade prelungite de ploaie)
  • Reduce reziduurile rămase în urma aplicării mijloacelor de protecție pentru plantele de cultură
  • Nu reprezintă un pericol pentru consumator și pentru mediu

Bacteriile conținute în Bakto G‑STOP au o acțiune antagonistă asupra agenților patogeni indicați mai jos:

  • Fusarium solani
  • Fusarium oxysporum
  • Botrytis cinerea
  • Penicillium verrucosum
  • Phoma lingam
  • Phytophthora infestans
  • Podosphaera leucotricha
  • Verticillium sp.
  • Alternaria alternata
  • Fusarium culmorum
  • Alternaria brassicae
  • Alternaria dauci
  • Botrytis allii
  • Cercospora apii

Cum se poate utiliza produsul Bakto G – STOP:

  • Tratament pentru sol sau foliar în doză de 1 l/ha
  • Un singur tratament în perioadele care coincid cu protecțiile standard de fungicide, în doză de 1,0 l/ha.
  • Tratamente combinate cu fungicide tradiționale în doză de 0,5 l/ha.  n cazul presiunii ridicate a agenților patogeni recomandăm creșterea dozei la 1 l/ha.
Cultura Mod de utilizare pe sol Mod de utilizare foliar
L/ha L apă L/ha L apă
Cereale 1 200-400 0,5-1 200-300
Rapiță 1 200-400 0,5-1 200-300
Porumb 1 200-400 0,5-1 200-300
Meri, peri 1 200-400 0,5-1 500-1000
Vișini, cireși 1 200-400 0,5-1 500-1000
Pruni 1 200-400 0,5-1 500-1000
Piersici 1 200-400 0,5-1 500-1000
Căpșuni 1 200-400 0,5-1 200-500
Zmeură 1 200-400 0,5-1 200-500
Afin înalt 1 200-400 0,5-1 200-500
Cartof 1 200-400 0,5-1 200-500
Morcov 1 200-400 0,5-1 200-400
Pătrunjel 1 200-400 0,5-1 200-400
Ceapă, praz 1 200-400 0,5-1 200-500
Sfeclă de zahăr, sfeclă roșie 1 200-400 0,5-1 200-500
Roșii, ardei 1 200-400 0,5-1 200-400
Castraveți 1 200-400 0,5-1 200-400
Legume crucifere 1 200-400 0,5-1 200-500
Plante ornamentale 1 200-400 0,5-1 200-500
Gazon 1 200-400 0,5-1 200-400
Leguminoase 1 200-400 0,5-1 200-500
error: Conținutul este protejat !!!