Despre noi

CHEMIROL agro România – consilierul tău în agricultură

 A face față provocărilor de zi cu zi din agricultură poate fi o misiune dificilă dacă nu ai alături un consilier care să te îndrume și să-ți ofere cele mai bune opțiuni. CHEMIROL agro România este o companie care îmbină perfect capacitatea de a anticipa cerințele pieței și planificarea strategică pentru a fi exact ajutorul de care ai nevoie: un consilier în agricultură calificat, care investește constant în dezvoltarea unor soluții complete în agricultură.

CHEMIROL – cel mai mare distribuitor de inputuri pentru agricultură din Polonia

Povestea CHEMIROL începe în 1990, la Mogilno, de la un distribuitor local de produse de protecție a plantelor la un lider în servicii agricole și un specialist în consultanță agricolă. Compania a reușit să își croiască un drum atât de sigur încât a ajuns deja în aproape toate fermele din Polonia și nu numai, bucurându-se de încrederea tot mai mare a clienților și de o recunoaștere incontestabilă a viziunii sale. După trei decenii, cei peste 2000 de angajați confirmă prin munca, ambiția și angajamentul lor că marca CHEMIROL se identifică doar cu soluții dovedite, fiabile și sigure.

Extinderea pe piața românească a Grupului CHEMIROLa început în anul 2008 prin achiziționarea întregului pachet de acțiuni al unui distribuitor local situat în Arad. Astăzi, CHEMIROL agro România este prezent la nivel național prin cei 20 de reprezentanți ai echipei comerciale, iar planul pe termen lung este similar cu cel din Polonia, o creștere constantă și continuă.

Menținerea poziției de lider într-o industrie care se dezvoltă atât de dinamic necesită o atenție orientată nu doar înspre ceea ce este necesar aici și acum, ci mai ales înspre anticiparea cerințelor pieței și planificarea strategică. Dezvoltarea domeniilor de cercetare, formarea eficientă a angajaților, o cooperare mai strânsă și mai practică cu lumea științei sunt elemente cheie ale viziunii CHEMIROL.

Experiență internațională, soluții adaptate nevoilor locale

Îmbinând cunoștințele despre piața locală și cele despre nevoile fermierilor, CHEMIROL agro România reușește să aducă pe piața românească o nouă abordare inovatoare. Experiența acumulată în două țări cu potențial agricol ridicat, precum Polonia și România, oferă companiei posibilitatea de a se concentra pe consolidarea competențelor consilierilor agrotehnici, inițierea de proiecte de consultanță și oferirea de soluții unice care conduc la recolte bogate și stabile.

Strategia CHEMIROL agro România presupune informarea fermierilor despre soluțiile moderne în cultivarea plantelor și un efort comun pentru a face agricultura mai modernă și mai eficientă. Drept urmare, CHEMIROL  investește constant în parteneriate și programe care să creeze un dialog activ între specialiștii în dezvoltarea tehnologiilor de cultivare și fermierii autohtoni pentru care problema eficienței producției rămâne de o importanță esențială.

Recolte bogate cu soluții dovedite 

„Climatul se schimbă, reglementările legale se schimbă și trebuie să ținem cont de faptul că amploarea și ritmul schimbărilor din agricultură se vor accelera. În orice afacere, și în special una atât de critică precum cea agricolă, trebuie să fii foarte atent la modul în care mediul extern afectează compania și strategia pe care o folosește. Rutina nu va fi niciodată un bun sfătuitor nici în agricultură. Investițiile intensive în cercetarea și dezvoltarea cunoștințelor reprezintă răspunsul Chemirol la nevoile în schimbare ale pieței”, sublinia vicepreședintele Grupului CHEMIROL , Patryk Podołowski, cu ocazia lansării unui nou program de consultanță agricolă.

Într-adevăr, pentru a obține recolte bogate și stabile, abordarea culturii trebuie să fie sistematică, bazată pe soluții dovedite, iar CHEMIROL agro România știe cum să conducă un fermier de la recolte normale la recolte record. Compania oferă soluții dovedite, sigure și complete în susținerea agriculturii moderne, preocupându-se de consultanță profesională și de implementarea inovațiilor dezvoltate împreună cu centrele științifice și de cercetare ale celor mai prestigioase universități din Polonia și România. Astfel, aceste soluții îmbină tradițiile industriei cu abordările moderne și sunt menite să creeze un echilibru între tehnologie și natură.

Soluții unice care conduc la rezultate durabile

Toate eforturile Chemirol Agro sunt îndreptate către un singur obiectiv: să ofere servicii de calitate și soluții unice care să conducă la randamente ridicate și stabile sau, pe scurt, la rezultate durabile. Compania încurajează și sprijină fermierii să investească în culturile lor, să folosească doar produse de calitate și să acționeze responsabil. Astfel, Chemirol Agro caută să dezvolte contexte benefice pentru toate părțile implicate: clienți, producători și mediul înconjurător.

Performanța financiară, responsabilitatea civică și durabilitatea sunt trei dintre valorile fundamentale ale Chemirol Agro, valori care se reflectă atât în interacțiunea cu echipa și reprezentanții de vânzări, cât și cu fiecare fermier în parte. În același timp, aceste valori reprezintă punctul de pornire al tuturor serviciilor și produselor oferite de companie. Acesta este răspunsul Chemirol Agro la nevoile tot mai mari ale fermierilor de a maximiza producția agricolă.

Consultanță agricolă potrivită nevoilor tale 

Chemirol Agro România este un consilier în agriculură gata să-ți ofere informații actualizate despre protecția și fertilizarea culturilor de grâu, rapiță, porumb, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, cartofi, legume, vie și livezi, astfel încât acestea să dea un randament cât mai mare și de bună calitate. Compania pune la dispoziția fermierilor cataloage ușor de urmărit ale produselor Chemirol, cu ajutorul cărora alegerea tehnologiilor potrivite pentru protecția culturilor agricole, pomicole și legumicole devine o sarcină mult mai simplă. Grație consultanței personalizate poți găsi produsul de protecție a plantelor, biostimulantul sau îngrășământul potrivit problemelor culturii tale.

error: Conținutul este protejat !!!