Declarație de confidențialitate

Despre noi

www.chemirol-agro.ro este deţinut şi operat de către Chemirol Agro SRL, persoană juridică română, cu sediul în Arad, strada Bicaz nr. 6, România, înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J02/2235/1991, cod fiscal RO 3028952, tel: +40 257 288 100, e-mail: office@chemirol-agro.ro (Chemirol Agro), care deține calitatea de operator de date cu caracter personal – ”Operatorul”. Protecția datelor personale și protejarea confidențialității dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi. Astfel, Chemirol Agro a dezvoltat această declarație de confidențialitate (”Declarația”) pentru a vă informa cu privire la cum anume Chemirol Agro colectează, stochează, utilizează și prelucrează datele și informațiile personale pe care ni le furnizați prin intermediul acestui website.

 

Scopul Declarației

Această Declarație descrie modul în care Chemirol Agro  folosește datele și informațiile cu caracter personal (denumite în continuare ”Date cu caracter personal”) pe care le colectăm prin intermediul acestui website, accesibil și prin intermediul unor dispozitive mobile precum telefon mobil sau tabletă (denumit în continuare „Website-ul”), indiferent dacă sunteți sau nu conectat în contul personal. Datele cu caracter personal sunt datele care vă identifică personal, fie singure, fie în combinație cu alte informații disponibile nouă. Exemple de Date personale includ: numele și prenumele dumneavoastră, adresa poștală, adresa de email sau informațiile pe care le furnizați atunci când folosiți website-ul nostru pentru a crea un cont sau un profil personal.

 

Consimțământul dumneavoastră

Prin utilizarea acestui website acceptați practicile descrise în prezenta Declarație. Dacă nu sunteți de acord cu această Declarație, vă rugăm să NU utilizați acest website. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări acestei Declarații în orice moment. Orice modificări vor fi postate în această Declarație, iar modificările substanțiale se vor aplica, ca regulă, doar activităților și informațiilor colectate într-o perioadă ulterioară intervenirii modificărilor.

 

Ce categorii de Date personale colectăm prin intermediul Website-ului nostru?

Datele cu caracter personal sunt cele care ne permit să știm cine sunteți, respectiv să vă identificăm. Acest tip de date pot fi colectate: atunci când comandați sau rezervați un serviciu, când vă înregistrați pentru crearea unui cont de utilizator; vă înregistrați pentru primirea e-mailurilor noastre, participați la una dintre campaniile noastre publicitare, ne trimiteți feedback, sesizări, reclamații sau solicitați asistență clienți. Chemirol Agro  colectează prin intermediul Website-ului următoarele categorii de Date personale:

  • Date de identificare, precum: numele și prenumele dumneavoastră, date de identificare ale dispozitivelor prin intermediul cărora accesați Website-ul nostru, precum adresa IP;
  • Date de contact, precum adresa de domiciliu, adresa de e-mail, număr de telefon;
  • Date profesionale: denumirea și adresa societății fermierului, funcția deținută în cadrul acesteia;

Datele fără caracter personal se referă la informații statistice și care nu identifică sau nu permit identificarea, prin ele însele, a unui individ sau a unei entități anume, și care depind de vizita dumneavoastră pe Website. Aceste informații pot include domeniul de la care accesați internetul, data și ora la care accesați Website-ul și adresa de internet a website-ului de la care ați fost redirecționat la acest Website. Aceste informații sunt utilizate în formă agregată pentru a face Website-ul mai util și mai atractiv pentru utilizatorii săi.

 

Termeni și condiții speciale care guvernează utilizarea de către dumneavoastră a caracteristicilor speciale și a zonelor protejate cu parolă 

Acest Website poate include caracteristici speciale și zone protejate cu parolă. Atunci când vă conectați pentru a utiliza o caracteristică specială sau o zonă protejată cu parolă, vi se poate solicita să fiți de acord cu termenii speciali care guvernează utilizarea de către dumneavoastră a caracteristicii speciale sau a zonei protejate cu parolă. În aceste cazuri, vi se va cerere să vă dați acordul expres cu privire la termenii speciali, de exemplu, prin bifarea unei căsuțe sau dând click pe un buton marcat cu ”Sunt de acord”. Acest tip de acord este cunoscut ca fiind un acord ”cu direcționare automată”. Dacă oricare dintre termenii speciali ai acordului de direcționare automată este diferit de termenii prezentei Declarații, termenii și condițiile speciale vor completa sau modifica prezenta Declarație, dar numai cu privire la conținutul guvernat de acordul cu ”direcționare automată”.

 

Cookie-uri și tehnologii similare

Folosim ”cookie-uri” și alte tehnologii web pentru a colecta informații și a susține anumite caracteristici ale Website-ului nostru. ”Cookie-urile” ne furnizează informații despre modalitățile în care vizitatorii utilizează website-ul nostru – ce pagini vizitează, ce linkuri utilizează și cât timp stau pe fiecare pagină.

De exemplu, putem folosi aceste tehnologii pentru:

  • a analiza și a îmbunătăți eficiența campaniilor noastre publicitare;
  • a susține caracteristicile și funcționalitatea Website-ul;
  • a personaliza experiența dumneavoastră atunci când utilizați Website-ul nostru;
  • a prelucra informații despre dvs. atunci când interacționați cu Website-ul nostru.

În general, informațiile pe care le colectăm folosind aceste tehnologii web NU vă identifică în mod personal. Dacă, totuși, ați creat un cont de utilizator, spre exemplu pentru a utiliza o zonă protejată cu parolă pe Website-ul nostru, putem lega informațiile pe care le colectăm folosind tehnologiile web de alte informații care vă identifică personal.

Dacă nu doriți să primiți cookie-uri, puteți seta browserul dumneavoastră să respingă cookie-urile sau să vă alerteze atunci când un cookie este plasat pe calculatorul dumneavoastră. Puteți de asemenea șterge cookie-urile noastre de îndată ce părăsiți website-ul. Deși nu aveți obligația de a accepta cookie-urile noastre pentru a ne vizita Website-ul, dacă vă setați browserul să ne respingă cookie-urile, nu veți putea utiliza toate caracteristicile și funcționalitățile Website-ul nostru.

 

Informații pe care le colectăm de la partenerii noștri și din alte surse

De asemenea, putem obține informații despre dvs. din alte surse și le putem conecta la informațiile despre dvs. pe care le prelucrăm, precum:

Date partajate cu rețelele sociale: informații care sunt distribuite de noi prin retelele sociale precum Facebook, LinkedIn, Vimeo sau Whatsapp pe care le-ați utilizat prin intermediul Website-ului nostru. În mod special atunci când împărtășiți experiența dvs. avută pe Website-ul nostru cu alți clienți, utilizați o rețea socială și distribuiți informații despre dvs. cu această rețea socială și cu noi. Aceste comunicări sunt guvernate de politicile de protecție a datelor cu caracter personal ale rețelelor sociale la care vă direcționăm, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție.

 

Cum utilizează Chemirol Agro  datele cu caracter personal? 

În general, utilizăm datele cu caracter personal pe care le colectăm de pe Website-ul nostru:

– pentru a furniza produsele, informațiile și serviciile pe care ni le solicitați;

– pentru scopuri în materie de securitate sau de prevenire a fraudei sau pentru îndeplinirea altor obligații legale;

– pentru a vă contacta în legătură cu oferte speciale sau a vă furniza informații care credem că ar fi de interes pentru dumneavoastră, în acele situații în care în care v-ați dat acordul să procedăm astfel;

– pentru a oferi și gestiona servicii solicitate de dvs. de asistență personalizată pentru alegerea produselor privind cultivarea de culturi;

– pentru a gestiona contul dumneavoastră creat online prin intermediul Website-ului;

– pentru a vă permite să beneficiați de avantajele programelor și evenimentelor noastre create special pentru dumneavoastră;

– pentru a promova imaginea Chemirol Agro  și produsele și serviciile sale. În acest sens, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct.

– pentru orice alt scop menționat expres într-o notificare privind protecția Datelor cu caracter personal, aplicabilă dumneavoastră, sau într-un alt acord existent între Chemirol Agro  și dumneavoastră, precum pentru a organiza și desfășura campanii promoționale, inclusiv în vederea validării și desemnării câștigătorilor, atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale ale Chemirol Agro  în acest sens.

 

Pe ce se bazează Chemirol Agro când prelucrează datele cu caracter personal?  

Există mai multe temeiuri legale pe care ne bazăm atunci când vă solicităm și vă prelucrăm datele cu caracter personal, astfel:

În temeiul consimțământului dumneavoastră:

– pentru a utiliza datele cu caracter personal în scop de marketing direct, cu privire la produse, servicii, oferte, promoții, avantaje și pentru a vă transmite informații ce pot fi de interes pentru dumneavoastră. Dacă în orice moment doriți să fiți scos de pe listele noastre de corespondență pentru marketing direct, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne scrieți utilizând datele de contact de pe această pagină. În acest scop, vă rugăm să furnizați numele complet, adresa poștală și adresa de e-mail astfel încât să vă putem găsi pe listele noastre de corespondență. Odată ce avem informațiile de care avem nevoie, vă vom elimina de pe listele respective. Vă rugăm să ne acordați timpul necesar rezonabil pentru a vă putea onora solicitarea;

– pentru a primi mesaje de informare prin mijloacele de comunicare alese (e-mail și/sau SMS). Dacă în orice moment doriți să nu mai primiți astfel de mesaje, puteți solicita dezabonarea prin selectarea butonului de dezabonare din cadrul profilului dumneavoastră;

– în situațiile în care ne transmiteți sesizări, feedback, reclamații sau solicitați asistență clienți, în vederea gestionării și pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră.

În vederea încheierii sau executării unui contract la care sunteți parte 

Utilizăm datele dvs. pentru a gestiona contractele și serviciile subscrise și pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, în special în următoarele scopuri:

– A gestiona contul dvs. creat prin intermediul Website-ului;

– A oferi și gestiona servici de asistență personalizată pentru alegerea produselor specifice unor anumite culturi, pe care le-ați solicitat prin efectuarea unei înscrieri în acest sens prin intermediul Website-ului, prin mijloace de comunicare la distanță.

În temeiul intereselor noastre legitime:

  • pentru a vă asigura un serviciu clienți eficient;
  • pentru a vă asigura o experiență personalizată atunci când utilizați Website-ul nostru;
  • pentru a afișa publicitate personalizată atunci când vizitați Website-ul;
  • pentru a vă contacta în legătură cu informații și notificări privind utilizarea de către dumneavoastră a Website-ului;
  • pentru a vă invita să participați la studii de piață și pentru a ne furniza feedback;
  • pentru a înțelege mai bine nevoile și interesele dumneavoastră;
  • pentru a îmbunătăți conținutul, funcționalitatea și utilizarea Website-ului nostru;
  • pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile;
  • pentru a ne îmbunătăți acțiunile de marketing și campaniile promoționale.

În temeiul necesității de a respecta obligațiile noastre legale

– în scopul îndeplinirii obligațiilor legale privind arhivarea documentelor și informațiilor;

– în scopul îndeplinirii obligațiilor legale de raportare și informare către autorități și/sau instituții, sau alte organisme publice, în cazul cărora se impune divulgarea datelor cu caracter personal, conform legislației aplicabile;

– în scopul conformării cu oricare legi, reglementări sau practici, aplicabile societății.

 

Cum divulgă Chemirol Agro  Datele cu caracter personal?

Furnizorilor de servicii. Împărtășim Datele cu caracter personal societăților și organizațiilor care execută servicii în numele nostru, de exemplu societăților care ne oferă servicii de asistență servicii de stocare a datelor și servicii de găzduire web) sau care ne ajută să ne comercializăm și promovăm produsele și serviciile (cum ar fi agențiile de publicitate). Acești destinatari ai Datelor cu caracter personal au obligații contractuale de a utiliza Datele cu caracter personal pe care le împărtășim cu ei numai pentru a executa serviciile în beneficiul nostru și de a lua măsuri rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja confidențialitatea și siguranța Datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În cadrul Chemirol Agro. Putem împărtăși datele cu caracter personal pe care le colectăm prin intermediul Website-ului nostru în cadrul Chemirol Agro, în scopuri de marketing.

În cazul unui transfer de întreprindere. Datele cu caracter personal pot fi transferate unei societăți care a preluat capitalul sau activele Chemirol Agro, ca urmare a unei vânzări, fuziuni, reorganizări sau lichidări. Dacă un asemenea transfer are loc, utilizarea de către societatea dobânditoare va trebui să respecte această Declarație și preferințele de confidențialitate pe care ni le-ați exprimat.

Pentru respectarea legilor și protejarea drepturilor noastre și a drepturilor altora. Putem divulga Date cu caracter personal atunci când, cu bună-credință, considerăm că divulgarea răspunde unei cerințe legale, unei decizii a unei instanțe de judecată sau unei citații. Putem de asemenea să divulgăm Date cu caracter personal în scopul prevenirii sau investigării unei posibile infracțiuni, cum ar fi frauda sau furtul de identitate; pentru a aplica Termenii și Condițiile noastre de utilizare sau alte acorduri, sau pentru a ne proteja drepturile sau proprietățile sau siguranța utilizatorilor noștri sau a altora.

 

Alegerile dumneavoastră

În general

Vă respectăm dreptul de a face alegeri despre modalitățile în care colectăm, utilizăm și divulgăm datele dumneavoastră cu caracter personal. În majoritatea cazurilor, vă vom cere să indicați alegerile dumneavoastră la momentul la care colectăm datele respective. Dacă ați creat un cont de utilizator sau un profil personal pe website-ul nostru, puteți actualiza unele sau toate opțiunile de confidențialitate prin schimbarea setărilor din setările contului dumneavoastră sau din pagina de profil.

Împărtășirea informațiilor personale

Vă rugăm să recitiți secțiunea ce are ca titlu ”Cui divulgă Chemirol Agro  datele cu caracter personal?” pentru a afla cui vă împărtășim Datele cu caracter personal și ce opțiuni aveți, după caz.

 

Care sunt drepturile dumneavoastră în privința Datelor cu caracter personal care vă aparțin și cum vă puteți exercita aceste drepturi

  • Dreptul de acces. Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care vă privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la următoarele informații: (a) scopurile prelucrării; (b) categoriile de date vizate; (c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale; (d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă; (e) dreptul de a ne solicita rectificarea sau ștergerea datelor ori restricționarea prelucrării datelor referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării; (f) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere; (g) în cazul în care datele nu sunt colectate de la Dumneavoastră, orice informații disponibile privind sursa acestora; (h) existența (dacă e cazul) a unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată. Chemirol Agro furnizează la cerere o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrării.
  • Dreptul la rectificare. Aveți dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vă privesc. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, aveți dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.
  • Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveți dreptul de a obține din partea noastră ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, în cazul în care, spre exemplu, datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate sau vă retrageți consimțământul ori vă exercitați în orice moment dreptul la opoziție, cu privire la prelucrarea în scop de marketing direct, inclusiv creării de profiluri, în măsura în care este legată de marketingul direct respectiv.
  • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal, care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveți dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau necesitatea executării unui contract, iar prelucrarea este efectuată prin mijloace automate. În exercitarea dreptului la portabilitate aveți dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la operator acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării. Aveți dreptul de a obține restricționarea prelucrării în cazul în care: (a) contestați exactitatea datelor – restricționarea se va aplica pentru o perioadă care ne permite să verificam exactitatea datelor; (b) prelucrarea este ilegală, iar Dumneavoastră vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; (c) operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar Dumneavoastră i le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau(d) v-ați opus prelucrării din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării întemeiate pe interesul legitim, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor prelucrări, – restricționarea se va aplica pentru o perioadă care îi permite operatorului a verifica dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
  • Dreptul la opoziție. În orice moment, aveți dreptul de a va opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, atunci când sunteți notificați că prelucrarea ar fi necesară în scopul intereselor legitime urmărite de Chemirol Agro sau când prelucrarea ar fi necesară pentru îndeplinirea de către Chemirol Agro  a unei sarcini care servește unui interes public, inclusiv creării de profiluri pe baza unor asemenea prelucrări. În caz de opoziție justificată, Chemirol Agro  nu va mai prelucra datele respective, cu excepția situațiilor prevăzute expres de lege. Atunci când v-ați dat consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopuri de marketing direct, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării în aceste scopuri. Conform legii, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate de către Chemirol Agro înainte de retragerea consimțământului.
  • Dreptul de a depune o plângere. În cazul în care considerați că drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată au fost încălcate, vă puteți adresa oricând, cu o plângere sau sesizare în acest sens, Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România (fax: +40 318 059 602, email: anspdcp@dataprotection.ro). De asemenea, puteți introduce o acțiune în justiție, pe rolul instanțelor judecătorești competente.

Dacă doriți să vă exercitați oricare dintre aceste drepturi, ne puteți contacta oricând, fără costuri, trimițându-ne un e-mail la adresa: it@chemirol-agro.ro sau scriindu-ne la adresa poștală Chemirol Agro: strada Bicaz nr.6, Arad, cod poștal: 310239.

Vă vom răspunde într-un termen rezonabil, cât mai curând posibil din momentul primirii și studierii cererii dumneavoastră.

După ce vom analiza scopurile în care au fost colectate, vom modifica/actualiza/rectifica fără întârziere datele cu privire la care suntem informați sau constatăm că sunt fie inexacte, fie incomplete, irelevante sau care creează confuzii. Dacă modificăm/actualizăm/rectificăm datele,  iar acestea au fost între timp divulgate unor destinatari, vom notifica respectivii destinatari cu privire la o asemenea modificare/actualizare/rectificare în cazurile prevăzute expres de lege în acest sens.

În eventualitatea în care vă respingem cererea de modificare/actualizare/rectificare a Datelor cu caracter personal, vă vom face cunoscute motivele refuzului nostru și modalitățile în care puteți contesta acest lucru.

 

Pe ce perioadă stochează Chemirol Agro  Datele cu caracter personal?

Intenționăm să prelucrăm Date cu caracter personal corecte și actualizate. Nu dorim să stocăm și nici nu vom stoca Datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este necesar pentru scopurile relevante ce țin de utilizarea site-ului nostru. Perioada de stocare necesară depinde de scopurile în care au fost colectate Datele și, prin urmare, nu există o perioadă de stocare standard. Astfel, perioada de stocare poate varia în funcție de circumstanțe sau de situația aplicabilă. Pentru alte motive de ordin juridic, spre exemplu în contextul unor litigii în instanță sau dispute, este posibil să fie necesar să ținem Datele cu caracter personal peste termenul de stocare declarat inițial, atunci când am colectat Datele respective. În orice caz, în aceste situații nu vom mai prelucra activ Datele cu caracter personal în scopurile în care le-am colectat inițial.

În cadrul secțiunii dedicate creării și gestiunii conturilor de către clienți, datele introduse sunt păstrate pentru perioada necesară realizării scopului pentru care au fost prelucrate, dar, ca regulă, nu mai mult de 3 ani de la data ultimului contact pe care l-ați avut cu Chemirol Agro. În cazuri speciale de păstrare a acestora pe o perioadă mai lungă, persoanele potențial vizate vor fi informate corespunzător.

În cazul în care ne-ați comunicat materiale prin intermediul contului personal sau Website-ului, ce au intrat în spațiul public, Chemirol Agro nu poate controla utilizarea sau retragerea acestora, cu excepția materialelor publicate în cadrul Website-ului Chemirol Agro  sau din conturile administrate de Chemirol Agro pe rețelele de socializare, respectiv de către terțele persoane (identificabile) cărora Chemirol Agro  le-a transferat în mod individual aceste materiale, cu privire la care persoanele vizate pot solicita oricând ștergerea/îndepărtarea.

În cazul în care doriți să aflați mai multe informații referitoare la perioada de stocare a Datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și la drepturile dumneavoastră în legătură cu ștergerea acestor date, vă rugăm să ne contactați utilizând datele de contact de pe această pagină, de mai sus.

 

Cum protejează Chemirol Agro  datele cu caracter personal?

Chemirol Agro menține un program complet de securitate a datelor, inclusiv măsuri de securitate administrative, fizice și tehnologice rezonabile din punct de vedere comercial pentru protejarea Datelor dumneavoastră cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, utilizării neautorizate și distrugerii, modificării sau divulgării neautorizate sau accidentale. În ciuda faptului că luăm măsuri de siguranță rezonabile din punct de vedere comercial pentru asigurarea unui nivel de securitate corespunzător confidențialității Datelor personale colectate de noi, nu putem garanta securitatea informațiilor furnizate prin intermediul internetului sau stocate în bazele noastre de date.

 

Link-uri către alte website-uri

Acest Website conţine hyperlinkuri către website-uri care nu sunt administrate de către Chemirol Agro. Aceste hyperlinkuri sunt furnizate numai pentru referinţa şi confortul dumneavoastră şi nu implică nicio acțiune de promovare pe website-urile terţelor persoane sau orice asociere cu operatorii lor. Chemirol Agro nu controlează aceste website-uri şi nu este responsabilă pentru conţinutul acestora. Accesați şi utilizați aceste website-uri exclusiv pe propriul risc.

 

Copii

Website-ul nostru nu este orientat și nici destinat copiilor cu vârsta sub 13 ani. Nu folosim Website-ul pentru solicitarea intenționată de date de la sau în scopul oferirii de produse copiilor cu vârsta sub 13 ani. Dacă nu ați împlinit vârsta de 13 ani, vă rugăm să nu ne furnizați datele dumneavoastră personale. În cazul în care constatăm că o persoană cu vârsta sub 13 ani a furnizat date personale prin intermediul website-ului nostru, vom depune toate eforturile pentru a elimina aceste informații din bazele noastre de date.

 

Legea aplicabilă. Jurisdicție

Această Declarație este guvernată de legea română. Instanțele judecătorești competente vor soluționa orice dispută sau litigiu în legătură cu aceasta Declarație.

 

Întrebări privind practicile noastre în materie de confidențialitate și protecția Datelor cu caracter personal

Dacă aveți întrebări cu privire la această Declarație sau practicile noastre în materie de confidențialitate și protecție a Datelor cu caracter personal, contactați responsabilul nostru prin e-mail la adresa de e-mail: it@chemirol-agro .com sau la adresa poștală Chemirol Agro: strada Bicaz nr.6, Arad, cod poștal: 310239

error: Conținutul este protejat !!
X