Barter

Deoarece cunoaştem importanţa muncii fermierului şi facem tot posibilul pentru ca aceasta să fie rasplatită la adevărata ei valoare.

Chemirol Agro oferă sprijin clienţilor şi la recoltare fiind alături de producătorii agricoli prin furnizarea unor servicii de calitate superioară pentru valorificarea recoltelor în cele mai bune, sigure şi profitabile condiţii:

Oferim consultanţă şi acces constant la informaţii specifice pieţei. Ne dorim ca partenerii noştri fermieri să ia cele mai bune decizii privind valorificarea recoltelor.
Achiziţionarea şi comercializarea tuturor tipurilor de cereale: orz, orzoaică, grâu, rapiţă, floarea soarelui, porumb.
Asigurarea transportului direct din câmpul de recoltare sau din depozitele autorizate ale fermierilor, în funcţie de cerinţele acestora.
Plata grânelor achiziţionate imediat după stabilirea calităţii produselor şi determinarea exactă a cantităţii livrate.
Depozitarea produselor în silozurile din cele două locaţii: Arad şi Pecica, având o capacitate de stocare de 6000 To.
Pentru desfăşurarea activităţii de depozitare – manipulare cereale, deţinem 2 baze de recepţie, depozit de cereale format din şoproane intermediare cu o capacitate de stocare de cca. 1000 To cereale. Putem astfel desfaşura activităţi de depozitare, manipulare, cântărire, încărcare-descărcare, precum şi serviciul de achiziţie cereale în numele sau pe baza comenzilor clientului. În cazul unor astfel de operaţiuni, păstrarea sau îmbunătăţirea parametrilor calitativi ai cerealelor depozitate sau lăsate în custodie este un aspect esenţial. Pentru împlinirea acestui deziderat, personalul nostru specializat prelevează probe şi efectuează regulat analize ale indicatorilor relevanţi, în funcţie de tipul de cereale depozitate, urmărind evoluţia acestora de la preluare şi până în momentul livrării.
Activitatea noastră de comercializare a cerealelor şi a plantelor oleaginoase se adresează atât celor care vor să vândă cât şi celor interesaţi de achiziţionare, astfel putem oferi preţuri corecte şi transparenţă totală.

Întregul proces este unul rapid şi sigur, oferim partenerilor şi clienţilor eficienţă, flexibilitate şi profesionalism.

Suntem concentraţi pe dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată, colaborări benefice şi câştigarea încrederii prin intermediul serviciilor oferite. Punem la dispoziţie personal cu o vastă experienţă în domeniul agricol, pregătiţi să ofere asistenţă şi suport pe tot parcursul procesului. Indiferent de mărimea sau poziţia pe piaţă a clienţilor nostri, venim în întâmpinarea nevoilor acestora cu o echipă profesionistă, încercând să înţelegem şi să oferim cele mai bune soluţii la problemele fiecăruia. Termenele de livrare, calitatea produselor oferite şi a serviciilor, asumarea răspunderii sunt câteva dintre elementele obligatorii de urmărit pentru noi în fiecare zi, de aici rezultând şi capacitatea de onorare a contractelor şi înţelegerilor pe care le facem cu colaboratorii. Seriozitatea şi pertinenţa cu care ne tratăm colaboratorii, clienţi sau furnizorii deopotrivă, sunt printre elementele cheie ale succesului nostru de până acum.