Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /usr/local/www/apache24/data/chemirol-agro.ro/includes/menu.inc).

Kelpak

Concentrat pur de alge marine (echlonia maxima)

Prezentare: Alge cu ritm de crestere foarte rapid datorita fitohormonilor (auxine si citochin ine)

Contine raportul optim auxine/citochinine(11 mg echivalentul auxinelor biologice- 0.03 mg echivalentul citochininelor

Proces unic de fabricatie (produs extras din alge proaspat recoltate fara a se folosi caldura, frigul sau compusi chimici)

PRODUS SPECIAL CARE ACȚIONEAZĂ NATURAL

      MODUL DE ACȚIUNE ALBIOSTIMULATORULUIKELPAK:

-Creșterea rapidă a vârfurilor rădăcinilor care duce implicit la creșterea conținutului de citochinine.

-Dezvoltarea sistemului radicular face ca plantele să fie mai rezistente la anumiți factori de stres (seceta, băltire de apă, carențe de nutrienți, conținut mare de săruri în sol, infestare cu nematozi și agenți patogeni din sol).

-Aprovizionarea mai bună cu elemente nutritive, corelată cu un nivel ridicat de citochinine din plante, determină creșterea și dezvoltarea optimă a culturilor iar în final se obțin producții mai mari și de calitate mai bună.

RECOMANDĂRI GENERALE:

-Nu se aplică în soluții cu ph mai mare de 7.

-Pentru o mai bună eficacitate a produsului recomandăm utilizarea surfactantului ASYSTENT +

-Este compatibil cu majoritatea pesticidelor utilizate în mod curent. Se recomandă ca înainte de aplicare să se facă un test de compatibilitate.

-La aplicarea împreună cu alte pesticide, ordinea  în  care se pun produsele în rezervorul mașinii de stropit este următoarea: apă 30%, se adaugă KELPAK, apă 30% , se adugă pesticidul și se completează cu restul de apă până la capacitatea totală a rezervorului.

-Soluția se folosește integral la o singură aplicare. Nu se foloseșe soluția rămasă de la o zi la alta

DOZE DE UTILIZARE:

CULTURA

MOMENTUL APLICARII

DOZE

 

CEREALE

  Un tratament foliar în toamnă la stadiul de 3-5 frunze,  pentru o mai bună înrădăcinare și rezistență sporită la ger și dăunători.

 

  2L/HA

 

RAPITA

Un tratament în toamnă și unul în primăvară la pornirea în vegetație.

 

23L/HA

PORUMB

Un tratament foliar primăvara în faza de 4-5 frunze.

2L/HA

 

 

CARTOFI

Scufundarea tuberculilor aproximativ 5 minute înainte de plantare. Primul tratament foliar se face la 21-28 zile de la răsărirea completă. Al doilea tratament foliar se face la 14 zile după primul.

 

 

3-4L/HA

 

LEGUME

Răsadul se ține cu rădăcinile în soluție de KELPAK sau se stropesc răsadurile înainte de plantare. În vegetație se fac  2-3 tratamente foliare la interval de 14 zile după plantare.

 

2-3L/HA