Chemirol Agro Logo
Despre noi

Compania mama din Polonia [www.Chemirol.pl]

Chemirol este cel mai mare distribuitor de input-uri pentru agricultura din Polonia. Compania a fost infiintata in 1990 in Mogilno, oras situat in partea central – nordica a Poloniei. Chiar de la inceput, domeniul in care compania isi desfasoara activitatea este cel al agriculturii. Datorita acestui lucru compania poate sa pregateasca oferta sa optima de produse, oferindu-le clientilor sai, fermieri, cea mai noua, avansata tehnologie si solutii eonomice bazate pe produse bine cunoscute a caror calitatea a fost dovedita. Chemirol distribuie produsele tuturor furnizorilor si producatorilor cheie multinationali, toate grupele de produse precum produse de protectia plantelor, seminte, ingrasaminte solide si foliare, utilaje, furaje pentru animale si in acelasi timp este un jucator important pe piata cerealelor.

CHEMIROL AGRO un succes din 2008 si in Romania

Începând cu anul 2008, Chemirol a achiziționat întregul pachet de acțiuni a societății Prodagro Bian, o companie solidă, un distribuitor local situat în Arad care își desfășura activitatea în partea de Vest a României. Noua companie SC CHEMIROL AGRO SRL a fost înființată combinând cunoștințele asupra pieței locale, a nevoilor fermierilor cu o nouă abordare inovatoare și eficientă a pieței precum și cu introducerea unui nou model de afacere.

Datorită prezenței noastre în două țări cu mare potențial agricol din Centrul și Estul Europei: Polonia și România, putem să creăm un portofoliu de produse din toate grupele necesare producătorilor agricoli. Avem acces la toți producătorii importanți și tehnologiile lor. Operând în ambele țări avem posibilitatea să negociem termeni foarte competitivi cu furnizorii si datorita acest fapt putem să oferim clienților noștri produsele necesare în cele mai bune condiții.

SC CHEMIROL AGRO SRL oferă produse exclusiviste precum biostimulatorul KELPAK, fungicidele : EYETAK 450, TOLEDO 430 SC, erbicidul : Bandera 4 OD si adjuvantul ASYSTENT+ si in același timp oferim clienților noștri la cel mai bun preț o gamă largă de produse cum ar fi gama de îngrășăminte foliare: OPTI 19-19-19, OPTI CEREALE, OPTI RAPITA, OPTI PORUMB, OPTI CARTOF, NANO ACTIVE, NANO ACTIVE FORTE, AGROSOL MAX , erbicide: TRIMAX 50SG, GALMET 20SG, GALAPER 200 EC, RINCON 25 SG, insecticide : DELCAPS 050 CS, PYRIFOS 480 EC, fungicid: PROPICO 250 EC cat și alte produse care conțin substanțe active standard larg utilizate care asigurara o producție finala cantitativă și calitativă producătorilor agricoli.