Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /usr/local/www/apache24/data/chemirol-agro.ro/includes/menu.inc).

Barter

    Chemirol Agro – deoarece cunoaștem importanța muncii fermierului si facem tot posibilul pentru ca aceasta să fie rasplatită la adevărata ei valoare.

    Chemirol Agro oferă sprijin clienților și la recoltare fiind alături de prodcătorii agricoli prin furnizarea unor servicii de calitate superioară pentru valorificarea recoltelor în cele mai bune, sigure și profitabile condiții:

- Oferim consultanță și acces constant la informații specifice pieței. Ne dorim ca partenerii nostri fermieri să ia cele mai bune decizii privind valorificarea recoltelor.

- Achiziționarea și comercializarea tuturor tipurilor de cereale: orz, orzoaică, grâu, rapiță, floarea soarelui, porumb.

- Asigurarea transportului direct din câmpul de recoltare sau din depozitele autorizate ale fermierilor, în funcție de cerințele acestora.

- Plata grânelor achiziționate imediat după stabilirea calității produselor și determinarea exactă a cantității livrate.

- Depozitarea produselor în silozurile din cele doua locații : Arad si Pecica, având o capacitate de stocare de 6000 To . Pentru desfasurarea activitatii de depozitare – manipuare cereale, detinem  baze de receptie, depozit de cereale format din soproane intermediare pentru o capacitate de cca…….. To cereale.Putem astfel desfasura activitati de depozitare, manipulare, cantarire, incarcare-descarcare, precum si achizitii cereale in numele sau pe baza comenzilor clientului. In cazul unor astfel de operatiuni, pastrarea sau imbunatatirea parametrilor calitativi ai cerealelor depozitate sau lasate in custodie este un aspect esential. Pentru ducerea la indeplinire a acestui deziderat, personalul nostru specializat preleveaza probe si efectueaza regulat analize ale indicatorilor relevanti, in functie de tipul de cereale depozitate, urmarind evolutia acestora de la preluare si pana in momentul livrarii.

    Activitatea noastră de comercializare a cerealelor și a plantelor oleaginoase se adresează atât celor care vor să vândă, cât și celor interesați de achiziționare, oferind prețuri corecte și transparență totală.

    Întregul proces este unul rapid și sigur, oferim partenerilor și clienților eficiență, flexibilitate și profesionalism.

    Suntem concentrați pe dezvoltarea parteneriatelor de lunga durata, colaborări benefice și câștigarea încrederii prin intermediul serviciilor oferite. Punem la dispoziție personal cu vastă experiență în domeniul agricol pregătiți să ofere asistență și suport pe tot parcursul procesului. Indiferent de marimea sau poziția pe piață a clienților nostri, venim în întâmpinarea nevoilor acestora cu o echipă profesionistă, încercând să înțelegem și să oferim cele mai bune soluții la problemele fiecăruia. Termenele de livrare, calitatea produselor oferite și a serviciilor, asumarea răspunderii sunt câteva dintre elementele obligatorii de urmărit pentru noi în fiecare zi, de aici rezultând și capacitatea de onorare a contractelor și înțelegerilor pe care le facem cu colaboratorii. Seriozitatea și pertinența cu care ne tratăm colaboratorii, clienți sau furnizori deopotrivă, sunt printre elementele cheie ale succesului nostru de până acum. Ca și referințe putem să exemplificăm câteva dintre societățile cunoscute în domeniu, cu care am avut plăcerea să colaborăm de-a lungul timpului: SC Zinon Impex SRL, Agroworld Investments, Comagro Vest, Saga Grains, Cereal Com Dolj, East Grain SRL, Transilvania Invest, Glencore.

    Furnizori : Chemirol sp.zo.o. , Innvigo,Monsanto, Pioneer, Caussade, KWS, Euralis, RAGT, Rotam Agrochemical, Barclay, Chemical Agro Sava, Semences Prograin Inc.

    Date contact:

    S.C CHEMIROL AGRO S.R.L

    Arad, str.Bicaz, nr. 6, jud. Arad

    Tel. Fix: 0257 288 100

    Tel. Mobil: 0731400353

    E-mail: office@chemirol-agro.ro