Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /usr/local/www/apache24/data/chemirol-agro.ro/includes/menu.inc).

Asystent +

Adjuvant  pentru  folosire   în  amestec  cu  produsele pentru protecția plantelor sau îngrășăminte foliare

Conținut în substanță activă: 80% trisiloxan și 20% agent de umectare anionic

Formulare: Soluție lichidă (SL)

Proprietăți fizico-chimice: Asystent+ conține 80% trisiloxan +20% agent de umectare anio  și se prezintă sub formă lichidă, este incolor până la ușor gălbui, cu miros slab.

Mod  de acțiune:  Prin  acțiunea sa, Asystent+  determină micșorarea tensiunii  superficiale a soluției de tratament, o mai  bună umectare a suprafeței frunzei, îmbunatățirea pătrunderii soluției în plantă precum și creșterea eficacită ții produsului de  protecție  a  plantelor sau  a  îngrășământului. Asystent+ permite reducerea până  la jumătate a cantității de apă folosită pentru stropire.

Mod de utilizare: Asystent+ este un adjuvant recomandat a fi utilizat în toate culturile agricole pentru utilizare împreună cu produsele de protecția plantelor și cu îngrășămintele foliare, respectându-se însă instrucțiunile de utilizare ale produsului de protecția plantelor/ îngrășământului.

Doza: 50-100 ml/ha într-un volum de  apă  de  200-300 litri sau  la  volumul de  apă  recomandat în instrucțiunile de folosire ale pesticidului/îngrășământului.

Compatibilitate: Asystent+ este compatibil cu produsele de protecția plantelor și fertilizanți, folosite în agricultură. Înainte de orice  amestec se va consulta tabelul cu compatibilități și se va efectua un test pe cultura respectivă.

Volumul de apă: 200-300 l/ha culturi de câmp; 500-700 l/ha culturi horticole.

Numărul maxim de tratamente pe an: nespecificat.