Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /usr/local/www/apache24/data/chemirol-agro.ro/includes/menu.inc).

Agro-glyfo 360 SL

Pret: 
200

Substanța activă - Glifosat acid 360 g/l

Prezentare - Erbicidul se prezintă sub formă de lichid limpede de culoare galben pal. Este produs sistemic care se translocă din frunze spre rădăcini și rizomi. Se poate aplica pe terenuri necultivate dar și pe cele cultivate cu condiția ca plantele de cultură să nu intre în contact direct cu erbicidul.

Recomandări de utilizare:

  • În vii și livezi: Se recomandă aplicarea erbicidului atunci când buruienile au circa 20cm înălțime fără a atinge părțile verzi ale plantelor. Se vor elimina lăstari mai jos de 40cm sau se vor folosi ecrane de protecție.
  • În pepinierele silvice: Se aplică când buruienile au în jur de 15 -20 cm. Se folosesc ecrane de protecție la pompă pentru puieții mici. Se poate aplica și înainte de plantarea puieților după care la o săptămână se poate planta.
  • Pe canale și căi ferate: Se aplică atunci când buruienile au răsărit în totalitate iar cele perene preferabil să fie înainte de înflorire.
  • La culturile agricole(porumb, rapiță, mazăre, fasole, floarea soarelui): Se poate aplica înainte de semănat, cu 10 zile când buruienile au 10-15 cm , sau se poate folosi ca desicant cu două săptămâni înainte de recoltat împiedicând astfel și buruienile să producă sămânța. În acest caz se are în vedere că umiditatea plantelor de cultură să nu fie mai mare de 30%. În cazul miriștilor se aplică după recoltare când buruienile perene au crescut suficient iar foarte important este că terenul să nu fie lucrat timp de minim 3 săptămâni.

Important :

  • Erbicidul Agro Glyfo 360 SL nu se aplică pe timp de vânt pentru că soluția poate să ajungă ușor pe culturile învecinate distrugându-le.
  • Produsul nu trebuie să fie păstrat în containere galvanizate sau de oțel.
  • După aplicare este nevoie să treacă o perioadă de minim 4 ore fără preciăitații (preferabil 24 ore )
  • Acest produs nu se aplică pe buruieni care au intrat în proces fiziologic de uscare.
  • După erbicidare,aparatul de stropit se va curăța foarte bine cu apă curată.

Cultura

Buruieni combătute

Doze de aplicare L / Ha

Livezi pe rod

Buruieni mono și dicotiledonate anuale

3 L / Ha

Măr, prun,vișin, cais, cireș

Buruieni mono și dicotiledonate anuale

4 L / Ha

Vița de vie

Buruieni mono și dicotiledonate anuale și perene

3-4 L / Ha

Pepiniere silvice

Buruieni mono și dicotiledonate anuale și perene

3-4 L / Ha

Căi ferate, canale de irigație

Buruieni mono și dicotiledonate anuale și perene

4-5 L / Ha